ORNL Guest House Questions and Answers
  1. Question. How many rooms does the Guest House have?
    Answer. The ORNL Guest House has three floors with a total of 47 guest rooms.
     
  2. Question. Who can stay in the Guest House?
    Answer. The ORNL Guest House is established for the sole purpose of providing guest house privileges to ORNL User Facility clients, visiting researchers, and other ORNL visitors on official UT-Battelle business.  The Guest House is not established to serve families (spouses and children). Only service animals will be allowed no pets. At no time will the ORNL Guest House be open to the public.
     
  3. Question. What are the room rates for the Guest House?
    Answer. The Guest House will be operated in a manner commensurate with the services and amenities found in local hotels that offer rooms at General Services Administration (GSA) per diem rates. The Guest House Operator will charge the current GSA rate (included appropriate taxes) unless otherwise directed by the Company.
     
  4. Question. Will the Guest House have an exercise facility?
    Answer. Yes. A Fitness Room for guests is located on the Second Floor.
     
  5. Question. Will the Guest House have a meeting facility?
    Answer.  Yes. A small conference room is available for use by the Guest House occupants.
     
  6. Question. To whom are complaints about the service or the facilities to be made?
    Answer.  If an issue needs to be addressed immediately report your concern to the Guest House operating staff. Upon checkout the Operator will provide a Guest Satisfaction Survey to all guests as part of the check out process. These surveys are to be submitted directly to the UT-Battelle
    .
     
  7. Question. How do I connect to the wireless network?
    Answer. See the instructions here. If you have problems during business hours, contact the Computer Helpline, 865-241-6765. The website also has troubleshooting info.
     
  8. Question. What are the food options for Guest House guests?
    Answer. There are many options available. Click here to learn more.

Guest House Home Page

Security Notice - Internal Users - Plug-ins - DOE-Oak Ridge - UT-Battelle - Contact